NHL:n pelaajajärjestö järjesti jäsenilleen mielenkiintoisen kyselyn. Kategorioina oli muun muassa paras maalivahti ja aliarvostetuin pelaaja laajassa kysymyksessä.

Yksi kyselyn kategorioista oli NHL:n paras suunsoittaja, eli trash-talker. Selväksi äänestyksen voittajaksi valikoitui Boston Bruinsin Brad Marchand. Hän sai kaikista äänistä huimat 21,3 prosenttia. Vertailun vuoksi kakkoseksi sijoittunut Drew Doughty sai miltei kymmenen prosenttia vähemmän.

Samalla NHL-pelaajilta kysyttiin myös sarjan huonointa suunsoittajaa. Yllättävästi tässäkin kategoriassa selvä voittaja oli Brad Marchand. Äänet jakautuivat tasaisemmin tällä kertaa, mutta Bostonin sikailija sai 12,5 prosenttia äänistä. Kakkoseksi tullut Antoine Roussel nappasi äänistä vain 5,5 prosenttia.

Marchand otti kummankin tittelin ilolla vastaan.

– Olen niin otettu, että kaikki nuo vuodet kovaa työtä ovat kannattaneet!! Haluan kiittää kaikkia, jotka tukivat minua tällä matkalla parhaaksi ja huonoimmaksi suunsoittajaksi ja kaikkia kollegoitani ympäri NHL:ää. En olisi onnistunut tässä ilman teitä, Marchand veisteli Twitterissä.