Liiga
Lukko – JYP
Lauantai 16.03. klo 17:00

Viimein ne alkavat. Pitkän runkosarjan jälkeen kiekkoväen huomio kohdistuu playoff-kevääseen. Kaikki eivät säälipleijareista välitä, mutta kyllä näissäkin kahinoissa pelin intensiteetti nousee ja otteluparien voittajat pääsevät mittaamaan todellisen tasonsa Liigan parhaita vastaan.

Lukko – lupauksia paremmasta

Lukon kaudesta on jäänyt hieman puolivillainen kuva. Joukkueen kotisaldo jäi sangen vaisuksi, sillä se napsi kauden aikana pisteitä vieraista enemmän kuin kotoa. Runkosarjan loppu oli Lukolta hapuileva, mutta torstain Ilves-voitto Hakametsässä oli erittäin hyvä kenraaliharjoitus tätä päivää ajatellen.

Lukko on joukkueista liikkuvampi ja ketterämpi. Se ei ole yhtä kokenut kuin vastustajansa, mutta perustaso ja intensiteetti riittävät kyllä. Hereillä pitääkin olla, sillä pudotuspelien ensimmäinen kierros on äkkiä ohi. Pekka Virta kyllä tietää, miten pelaajat valmistellaan koitokseen.

JYP – raskaimman kautta jatkoon

JYPin kausi on ollut sanalla sanoen raskas. Lauri Merikiven alaisuudessa joukkue ei saanut aikaiseksi oikein mitään. Risto Dufva sai vanhaan kaartiin sen verran eloa, että jatkoon päästiin puristellen – Sportin kiri ei riittänyt aivan loppuun asti. JYP ei missään mielessä näyttänyt hyvältä runkosarjan loppukierroksilla, mutta toki nyt on käsillä uusi alku.

JYPillä on ollut tietynlaiset pudotuspelit käynnissä pitkin kautta ja kokeneen joukkueen henkistä kapasiteettia on koeteltu toden teolla. Joukkue näyttää edelleen kankeahkolta ja olisi suuri yllätys, jos se etenee pitkälle tämän kevään play-offeissa.

Vetosuositus

Joukkueiden perustasossa ja liikkuvuudessa on yhden luokan ero. Vaikka nämä ovat pienten marginaalien pelejä, otetaan silti kantaa Lukon menestyksen puolesta. Sillä on sentään alla tuore näyttö iskukyvystään. Vetosuosituksena on siis Lukko voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, kerroin 2,10.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Lukko – Jyp ja kohteeseen veto Lukko voittaa ottelun varsinaisella peliajalla kertoimella 2,10. Jos Lukko voittaa ottelun, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan tai Jyp voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.