Tänään 42 vuotta täyttävä slovakkilegenda Zdeno Chara ei aio lopettaa mahtavaa uraansa vielä tämän kauden jälkeen.

206-senttinen jätti saavuttaisi tulevalla kaudella kunnioitettavan 1500 NHL:n runkosarjaottelun rajapyykin, joskaan se ei ole ainut miestä eteenpäin puskeva tekijä.

– Haluan pelata. Haluan jatkaa uraani. Uskon, että minulla on vielä paljon annettavaa sekä paljon intohimoa peliä kohtaan. Rakastan kilpailua. Rakastan tehdä kaikkea tätä, tulla kaukaloon, jutella kundien kanssa, tehdä rutiinini, treenata kesäisin, Chara luettelee NHL.comille.

– Kun teet jotain tarpeeksi kauan, siitä tulee tavallaan sinun elämäsi. Olen pelannut niin kauan, että tästä on tullut elämäni, mies jatkaa.

Veteraanipuolustaja kertoi jo aiemmin kieltäytyneensä mahdollisuudesta huilivuoroihin Bruinsin oltua jo pidemmän aikaa käytännössä varma pudotuspelijoukkue.

– Teen asiat edelleen samalla tavalla kuin 30-vuotiaana, Chara kuittaa puheet iän myötä kasvaneesta levon tarpeesta.

1476 runkosarjaottelua, 199 maalia ja 440 syöttöä. Entinen Norris-voittaja sekä kertaalleen urallaan Stanley Cupin voittoakin juhlinut tuleva Hall of Fame -puolustaja haluaakin lopettaa puheet lopettamisesta ja keskittyä täysillä loppukauteen ja uransa toisen Stanley Cupin voittamiseen Boston Bruinsin kanssa.

LUE MYÖS: 42-vuotias NHL-legenda vähät välittää valmennuksen lepuutustoiveista: ”Rehellisesti sanottuna siitä on enemmän haittaa”