Carolina Hurricanes on tällä kaudella kunnioittanut perintöään. Seura pelasi aiemmin NHL:ssä nimellä Hartford Whalers ennen muuttoa pohjois-Carolinaan, joten nyt seura käyttää muutamassa ottelussa Hartfordin vihreitä pelipaitoja.

Viime kerralla kiekkoselostaja Jack Edwards menetti hermonsa perintöottelussa. Hän piti mauttomana, että Carolina-puolustaja Dougie Hamilton käytti numeroa 19, jonka Whalers oli jäädyttänyt John McKenzien muistoksi. Voit kuunnella selostajan pitkän avautumisen tästä.

Nyt Carolina aikoo käyttää vihreitä pelipaitoja uudelleen. Carolinalle tuttuun tyyliin aiempaa suun soittoa ei ole kuitenkaan unohdettu. Niinpä Hamilton teki harjoituksissa pienen muutoksen pelinumeroonsa ja teippasi ykkösestä kutosen, muuttaen pelinumeronsa 69:ksi.

69 on halveksuttu pelinumero NHL:ssä, joten tempausta voi pitää piikkinä Edwardsin suuntaan.

x - Carolina Hurricanes

@Canes
Nice number change, Dougie