EBEL-liigassa pelaava EHC Linz on tiedottanut, että iso joukko ulkomaalaisvahvistuksia ei jatka seuran riveissä enää ensi kaudella. Heidän joukossaan on kaksi Liigasta tuttua nimeä.

Sentteri Corey Locke pelasi TPS:ssä kaudella 2012-13. Hän oli tuolloin yksi odotetuimmista ulkomaalaisvahvistuksista, eikä ihme. Locke oli pelannut lukuisia vuosia AHL:ssä hurjilla tehopisteillä. Parhaalla farmikaudellaan hän viimeisteli 76 ottelussa 85 tehopistettä.

Liigassa Locke jäi kuitenkin isoksi pettymykseksi. 37 ottelussa hän viimeisteli ainoastaan 17 tehopistettä, ennen kuin hänet kaupattiin Saksaan. Itävallassa käyrä on ollut niin ikään laskeva. Kahdella aiemmalla kaudella jenkkihyökkääjä ylitti 70 pisteen rajapyykin, mutta tällä kaudella hän summasi 45 tehopistettä.

Toinen EHC Linzin poispotkima Liigasta tuttu pelaaja on Aaron Brocklehurst. Kanadalaispakki pelasi vuosien 2010-12 aikana yhteensä 97 Liiga-ottelua ja iski niissä 43 tehopistettä. Tällä kaudella Brocklehurst iski 28 pistettä EBELin runkosarjassa.

Lue myös: NHL:n suomalaistulokas jatkaa hirmuvireessä! Nousi jo seuran kaikkien aikojen ykköseksi