IS: JYP-hyökkääjä loikkaa toiseen liigaseuraan – KooKoo kaappasi myös Mestiksen pistelingon

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

KooKoo on tehnyt ensi kaudeksi kaksi mielenkiintoista pelaajahankintaa, paljastaa Ilta-Sanomat.

Lehden saamien tietojen mukaan KooKoon hyökkäys vahvistuu JYPin Markus Jokisella sekä KeuPa HT:n Jesse Pelamolla.

30-vuotias Jokinen ehti pelaamaan JYPin riveissä vain yhden kauden ajan. Runkosarjassa hän summasi 39 otteluun kahdeksan (4+4) tehopistettä. Ennen JYP-pestiään hän kiekkoili KeuPa HT:ssa sekä Ilveksessä.

24-vuotias Pelamo on sen sijaan tehnyt viime ja tällä kaudella kovaa jälkeä Mestiksessä. Hyökkääjä saalisti 46 runkosarjaottelussa 39 (15+24) tehopistettä. Pelamo on pelannut urallaan vain yhden liigaottelun ja senkin lainalla Lukossa.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!