Cristiano Ronaldo Mestis-pelissä? Pelaajalta huvittava reaktio maalinsa jälkeen

© Kuva: Ilari Isotalo
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Venäjän voitolla Ruotsista!

Mestiksen runkosarjan seiska RoKi ja kakkonen LeKi järjestivät sunnuntaina huiman trillerin joukkueiden välisessä neljännessä puolivälieräkohtaamisessa. Rovaniemeläispoppoo ei suostunut lomalle vieden herkkupalan numeroin 8-6. Otteluparin voitot ovat LeKille 1-3.

Kuten tuloksesta voi päätellä, nähtiin ottelussa lukuisia huimia suorituksia. Yksi mieleenpainuvimmista oli rovaniemeläispakki Niko Mikkolan tuuletus laukomansa 2-2-maalin jälkeen. Tehot 2+1 viimeistellyt puolustaja juhli osumaansa kuin huippufutari Cristiano Ronaldo konsanaan.

Mestiksen Twitter-tilikin arvuutteli sitä, että onko kyseessä Mikkola vai Ronaldo.

Joukkueet jatkavat ottelusarjaansa tiistaina Lempäälässä. Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Venäjän voitolla Ruotsista!