Ylisanoja piisaa: Valmentaja ja joukkuetoverit hämmästelevät Jesperi Kotkaniemeä – ”Viimeiset kaksi viikkoa aivan uudella tasolla”

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi on jatkanut upeita suorituksiaan NHL:ssä.

18-vuotias suomalainen iski sunnuntain Edmonton Oilers-kamppailussa tärkeän 3-3-tasoitusmaalin reilut kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä komealla rystylaukauksella.

Jatkoajalla 4-3-voittomaalin iskenyt Jonathan Drouin kehuikin vuolaasti jo toisessa peräkkäisessä mittelössä osunutta Kotkaniemeä.

– Se oli uskomatonta. Tuollainen suoritus ja vielä kun pelikellossa on vain kuutisen minuuttia jäljellä. Viimeiset kaksi viikkoa hän on ollut aivan uudella tasolla. Hän ei enää odota kiekkoja, vaan menee ottamaan ne ja luo itselleen enemmän paikkoja ja se on tehnyt eron aiempaan, Drouin ylisti nuorukaista Canadiensin nettisivulla.

Montrealilaisjoukkueen päävalmentaja Claude Julien laittoi vielä lisää pökköä pesään:

– Olen täysin ällistynyt. Scouttimme tekivät upeaa työtä löytäessään tämän kaverin (Kotkaniemi), vaikka häntä ei oltukaan rankattu niin korkealle. Mielestäni ei ole epäilystäkään, etteikö häntä olisi varattu täysin oikeassa paikassa. Hänen taitotasonsa on uskomaton ja hän on vahvistunut kauden alusta hienolla tavalla.

Kotkaniemi on takonut tämän kauden 53 ottelusa 25 (8+17) tehopinnaa ja on taalaliigan tulokkaiden pistepörssissä hienosti neljäntenä.

Kotkaniemen sunnuntain osuma on nähtävissä alla olevalta videolta tai täältä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.