”Wau, ihan hullua… Loistotyötä!” – Katso näyttävä tatuointi Teemu Selänteen legendaarisesta hetkestä

© Kuva: Ilari Isotalo

Voi olla, etteivät ehkä nuoremmat jääkiekon seuraajat muista, minkälaisen uroteon Teemu Selänne teki liki tasan 26 vuotta sitten. Kun yksi kaikkien aikojen suomalaiskiekkoilijoista iski maaliskuussa 1993 tulokaskautensa 54. maalinsa, rikkoi Selänne samalla Mike Bossyn hallitseman tulokaspelaajien yhden kauden maaliennätyksen.

Stanley Cup -voittaja juhli tuota legendaarisella tuuletuksella, jossa Selänne heitti hanskansa ilmaan ja ikään kuin ampui sen alas hansikasta mailalla osoittaen.

Jos on ex-hyökkääjä legenda, niin samaa voi sanoa tuuletuksesta. Voit katsoa sen esimerkiksi tältä Youtube-videolta.

Debyyttikaudellaan ällistyttävät 76 häkkiä kiskoneen Selänteen tuuletus on nyt painettu myös erään fanin iholle ikiajoiksi.

Todella näyttävä tatuointi herätti myös Selänteen innon.

– Wau, ihan hullua… Loistotyötä! suomalainen hehkutti vahvistaen sanomaa erilaisten positiivisuutta viestivien hymiöiden kera.

Selänteen ura NHL:ssä ja maajoukkueessa on vailla vertaansa. Ensiksi mainitussa hän pelasi yhteensä 1 581 ottelua tehoin 728+817=1 545. Stanley Cup -voittaja nousi NHL-uransa lisäksi esille myös Leijonien paidassa, josta kirkkaimmat palkinnot ovat olympialaisten ja MM-kisojen hopeamitalit.