Edmonton Oilersin Connor McDavid on tullut NHL:ssä tutuksi pääasiassa kovasta tehoilustaan ja maagisista hyökkäyspään taidoistaan. Öljypaitojen kippari sivalsi yöllä NY Islandersia vastaan tehot 1+1=2, kun joukkue otti tärkeän 4-3-jatkoaikavoiton.

Viime yönä kippari kohautti myös toisella tavalla töötättyään Islesin peruspakki Nick Leddyä vaarallisen näköisesti. Se on vain tulkintakysymys, oliko kanukin saama kahden minuutin jäähy oikea vai väärä tuomio. Tilanteesta voit katsoa videon täältä.

McDavidille lätkäistiin kahden minuutin jäähy päähän kohdistuneesta taklauksesta. Kuten oheiselta pätkältä näkee, keräili tällä kaudella tehot 1+18=19 viimeistellyt jenkki itseään b-pisteen ja siniviivan välissä hetken aikaa tärähtäneen oloisena.

Taalajäillä yhteensä 267 runkosarjan ottelua tehoin 119+222=341 pelannut kanadalainen on istunut näissä vain 88 jäähyminuuttia.

Oilers on läntisessä konferenssissa viimeistä edellisenä kuusi pinnaa jatkopaikasta. Islanders puolestaan keikkuu idässä komeasti jopa kolmantena.

LUE MCDAVIDISTA MYÖS:
Connor McDavid taas isossa roolissa NHL:ssä – kanadalainen nousemassa jo Jari Kurrin rinnalle