Siirtohuhuissa pyörineestä suomalaisesta NHL-pakista karu väite ilmoille: ”Valmentajat eivät pidä hänestä”

© Kuva: Getty Images
Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Dallas Starsin puolustaja Julius Hongan nimi pyöri läpi alkukauden siirtohuhuissa, mutta monen yllätykseksi 23-vuotiasta suomalaista ei kuitenkaan lopulta kaupattu maanantaina NHL:n siirtorajalla.

Hyökkäyssuuntaan lahjakas puolustaja on päässyt pelaamaan NHL:n puolella vain 29 ottelua, joissa hän on summannut tehot 0+4. Hongan kohtaloksi on koitunut moneen kertaan seitsemännen puolustajan rooli, joka tarkoittaa katsomossa istumista.

Stars vahvisti siirtorajalla rivejään puolustaja Ben Lovejoylla, joten Hongan on entistä vaikeampi saada vastuuta joukkueen puolustuksessa.

Starsin päävalmentaja Jim Montgomeryn kommenteista voi jo päätellä, että Honkaa ei pidetä kovinkaan suuressa arvossa seurassa.

– Hongan jatkaminen Dallasissa on hyvinkin yllättävää. Jos haluatte kuulla, mikä hänen tilanteensa joukkueessa on, niin kuunnelkaa Montgomeryn kommentit Lovejoyn hankinnan yhteydessä. Stars-luotsi sanoi, että hänellä on nyt paljon vaihtoehtoja takalinjoille Taylor Fedunin ollessa ylimääräisenä puolustajana. Montgomery mainitsi, että joukkueella on nyt seitsemän puolustajaa, joita hän voi käyttää tarvittaessa, mutta hän lisäsi hetkeä myöhemmin, että kahdeksan (kun Honka lasketaan mukaan), Starsista vastaava The Athletic -lehden toimittaja Sean Shapiro kirjoitti artikkelissaan.

Shapiro oli saanut myös hyvin ikävän tiedon liittyen nuoren suomalaispuolustajan maineeseen.

– Jääkiekkovalmentajat eivät yleisesti ottaen pidä Hongasta. Kukaan hänen kolmesta NHL-valmentajasta ei ole kyennyt luottamaan häneen. Minulle kerrottiin, että jopa WHL:ssä ja AHL:ssä oli valmentajia, jotka eivät pitäneet hänen pelaamisestaan. Hongalla oli mahdollisuus voittaa Montgomeryn luottamus syksyllä, kun John Klingberg loukkaantui. Hän ei kuitenkaan pystynyt siihen, joten hänet ajettiin katsomoon, toimittaja paljasti.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!