KooKoo on ihan lähimenneisyydessä Liigan suurimpia yllättäjiä. Neljässä edellisessä pelissä se on jäänyt pisteittä vain kerran, ja nyt sillä on allaan kaksi maukasta voittoa. Sekä Kärpät että KalPa ovat kaatuneet viimeisimpänä.

Jos on ollut joukkue yllättäjä näinä lähipäivinä, niin samaa voi sanoa myös pakki Ed Wittchowista – joka on viilettänyt kahdessa edellisessä kamppailussa hyökkääjänä.

Vuonna 1992 syntynyt jenkki paukutti laiturin paikalta sekä Kärppiä että KooKoota vastaan pinnat 1+1=2. Nyt koko kauden saldo on 8+7=15.

– Viimeksi 1+1 ja nyt sama homma sekä voittomaali. Ei kai häntä kannata puolustajaksi enää laittaakaan! päävalmentaja Mikko Heiskanen hehkutti keskiviikkoisen KalPa-ottelun jälkeen seuran nettisivuilla.

KooKoolla on runkosarjassa jäljellä nyt kuusi peliä. Piste-ero viimeiseen jatkopaikkaan on jo 14 pinnaa.