Pudotuspelihaaveet karkaamassa? Florida Panthersin suomalaiset iskivät joukkueensa maalit – voitto jäi silti ottamatta

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin suomalaispelaajien Aleksander Barkovin ja Henrik Borgströmin ylivoimamaalit eivät riittäneet voittoon kun Panthersin 2-0-johto kääntyi yön NHL-kierroksella lopulta päätöserässä 2-3-tappioksi St.Louis Bluesia vastaan.

Borgström iski ottelun avausmaalin ensimmäisen erän lopulla näppärällä käännöllä maalin edestä. Osuma oli 21-vuotiaalle sentterille kauden viides.

Barkovin maali syntyi puolestaan kun ottelun kolmatta erää oli pelattu vasta 30 sekuntia. Panthers-kapteenilla oli tilanteessa helppo työ siirtää kiekko Mike Hoffmanin syötöstä sisään. Barkov on nyt iskenyt tällä kaudella 51 ottelussa tehot 19+31=50.

Tämän jälkeen maaleja teki ainoastaan vierasjoukkue ja Colton Parayko, Ryan O’Reilly sekä Vince Dunn varmistivat lopulta Bluesin voiton.

– Emme pystyneet pitämään heitä aisoissa omalla alueellamme. He saivat runsaasti mahdollisuuksia maalintekoon ja saivat lopulta onnistumisia. Meilläkin oli omat paikkamme ja olisi vain pitänyt jatkaa samaan tapaan kuin ensimmäisessä erässä, Barkov totesi ottelusta Panthersin nettisivulla.

Floridalaisjoukkueen tie pudotuspeleihin näyttää tällä hetkellä todella vaikealta, sillä viimeiseen jatkopeleihin vievään paikkaan on matkaa jo 11 pistettä.

Suomalaisten osumat ottelussa ovat nähtävissä alla olevalta videolta. Borgströmin maali näkyy n. kohdassa 1.10 ja Barkovin n. 2.30 alkaen.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.