Toronto Maple Leafsin Mitch Marner on äitynyt NHL:ssä tulikuumaan iskuun. Viime yön kahden syöttöpinnansa myötä kauden pisteet jo lukemiin 20+45=65 nostanut kanadalainen on nyt iskenyt kahdella peräkkäisellä kaudella vähintään tuon 45 syöttöä.

Kanukki on vasta ensimmäinen tähän pystynyt Toronto-pelaaja sitten Mats Sundinin ja Tomas Kaberlen (2005-08). He nakuttivat kyseisen määrän kolmella sesongilla putkeen.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Mitch Marner hit the 45-assist mark for the 2nd consecutive season becoming the first @MapleLeafs player to record consecutive 45-assist seasons since Mats Sundin and Tomas Kaberle (2005-08), who each accomplished the feat in three straight seasons. #NHLStats

Kuten jääkiekkoa seuraava yleisö tietää, on Marner nyt todellisten legendojen rinnalla. Yli 1 400 NHL-ottelun ruotsalainen voitti urallaan mm. olympia- ja MM-kultaa, yli 1 000 kamppailun tsekki puolestaan on esimerkiksi Stanley Cup -voittaja, maailmanmestari ja olympiapronssimitalisti.

Toronto kellisti yön pelissä Ottawa Senatorsin numeroin 5-4 väkevän toisen erän (3-1) panoksensa turvin.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Kasperi Kapasen ja mallityttöystävän vuodetut intiimikuvat leviävät netissä

NHL-joukkue ei ole mitään ilman ruotsalaishyökkääjäänsä – tämä tilasto sen osoittaa!