Kärppien ykkösnyrkki ollut koossa vain kahdessa ottelussa – mättänyt silti mykistävät tehot

© Kuva: Getty Images
Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Oulun Kärpät täydensi ykkösnyrkkiään Jussi Jokisella. Nyt joukkueen ykkösketjuun kuuluvat Jokinen, Nicklas Lasu ja Ville Leskinen.

Kolmikko on päässyt pelaamaan vain kaksi ottelua yhdessä. Välissä Leskinen oli Leijonien mukana Ruotsin EHT-turnauksessa. Noissa kahdessa ottelussa jälki on kuitenkin ollut murhaavaa. Noissa kahdessa ottelussa ketju on paukuttanut yhteensä 14 tehopistettä.

Ketjun tehot nousevat vielä uuteen mittakaavaan, kun sitä vertaa sarjataulukon jumboon. Porin Ässillä on riveissään ainoastaan yksi pelaaja, joka on koko kauden aikana pystynyt tekemään tehoja enemmän kuin Kärppien ykkösvitja kahdessa ottelussa. Kyseessä on kultakypärä Peter Tiivola, joka on tehnyt 38 matsiin tehot 6+10=16.

Lue myös: NHL:ssä jälleen uusi vaihtokauppa! Pekka Rinteen entinen aisapari vaihtaa seuraa

Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!