Erikoinen väite: Yhdysvaltalaispuolustaja karkasi Liigaan – voimassa oleva sopimus ulkomaille

Yhdysvaltalaispuolustaja Ryan Lannon pelaa nykyisin Liigassa, vaikka hänellä on voimassa oleva sopimus Milton Keynes Lightningin kanssa, väittää englantilaisseura.

36-vuotiaan puolustajan tilanne on mielenkiintoinen. Sport julkaisi viime viikolla Lannonin loppukauden mittaisen sopimuksen, jonka jälkeen hän on pelannut jo kolme Liiga-ottelua. Samalla Lightning kuitenkin väittää, että yhdysvaltalainen olisi yhä heidän pelaajansa.

– Ryan lähestyi meitä vähän aikaa sitten, koska hänelle oli tarjottu taloudellisesti hyvää sopimusta Suomesta. Vaikka arvostimme tarjousta, ja Ryanin kiinnostusta, muistutimme häntä nykyisestä sopimuksesta. Tässä vaiheessa olimme luottavaisia sen suhteen, että hän pysyy MK Lightningissa, englantilaisseura kertoo verkkosivuillaan.

Iso-Britannian pääsarjassa (EIHL) pelaavan seuran mukaan Lannon olisi siis lähtenyt Suomeen ilman heidän suostumustaan. Ristiriitaiseksi asian tekee se, että yhdysvaltalainen on pelannut jo Liigassa. Normaalisti tämä tarkoittaisi automaattisesti sitä, että sopimus- ja pelilupa-asiat olisivat kunnossa.

MK Lightning on kuitenkin nykytilanteesta hämillään. Seura kertoo verkkosivuillaan, että he tekevät parhaillaan selvitystä asian suhteen.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!