Colorado Avalanchen Mikko Rantanen luisteli viime yön ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan joukkueensa kakkosketjussa yhdessä Carl Söderbergin ja Matt Nieton kanssa.

Kokeilu osoittautui onnistuneeksi, sillä Avalanche ryöpytti vieraitaan peräti lukemin 7-1. Rantanen iski ottelussa yhden maalin Söderbergin hurjasteltua tehot 1+2. Myös Nieto naulasi ottelussa tehot 1+1.

Rantanen vaikuttikin tyytyväiseltä joukkueensa otteisiin huolimatta pudotuksestaan pois tälle tutun tähtikaksikon Nathan MacKinnon-Gabriel Landeskog rinnalta.

– Näiden kahden (Söderbergin ja Nieton) kanssa on hauska pelata. ”Söds” on hyvä kahden suunnan sentteri, joka osaa tehdä peliä ja joka näkee jään hyvin. Hänellä on hyvä jalkanopeus ja hän osaa myös syöttää, 22-vuotias suomalainen kehaisee Denver Postille.

Eniten suomalaista miellyttänee kuitenkin se, että lännen viimeisellä pudotuspelipaikalla keikkuva joukkue on löytänyt jälleen voittovireen sen hävittyä vastikään kahdeksan peräkkäistä otteluaan. Joukkue on nyt voittanut kolme viimeisestä neljästä ottelustaan.