Suomessa aikuisissa pääasiassa Mestiksessä tahkonnut hyökkääjä Tuukka Rajamäki, 27, siirtyi viime kauden päätteeksi joensuulaisesta Jokipojista Ranskaan maan pääsarja Ligue Magnukseen. Mestiksessä kausina 2016-18 jopa 40 pinnan tehomieheksi yltänyt Rajamäki on iskussa Euroopassakin.

Hän on tehnyt Nicen joukkueessa 36 ottelussa komeat pinnat 17+26=43, joilla irtoaa koko sarjan pistepörssin nelossija. Hänen lisäksi vain kolme pelaajaa on rikkonut sarjassa 40 pisteen rajan.

Tehokkaan suomalaisen joukkuekaveri Juuso Perttilä on pistepörssin kutonen saldolla 19+19=38. Juha Tarkkanen puolestaan on sisäisen pörssin kolmas ja koko sarjassa sijalla 17 (4+28=32).

Mestiksessä yhteensä lähes 300 ottelua pelanneen ja niissä 153 pistettä iskeneen Rajamäen edustama Nice on 12 joukkueen sarjassa seitsemäntenä. Ligue Magnuksen runkosarjassa on käsillä ratkaisun hetket, kun se huipentuu jo kuukauden kuluttua.