Nuoret Leijonat täynnä itseluottamusta ennen puolivälierää: ”He ovat hyvä vastustaja meille”

© Kuva: Getty Images

Nuorten Leijonien maailmanmestaruuskisat ovat olleet jälleen kerran vaikea taival. Joukkue ei ole onnistunut tähän mennessä voittamaan yhtäkään kärkimaata, kun köniin tuli niin Ruotsilta kuin Yhdysvalloiltakin.

Heikko alkusarjan johto poikikin kovan vastustajan heti puolivälieriin. Mikäli Suomi mielii mitalipeleihin, on joukkueen kellistettävä Kanada.

Ykkösketjussa läpi turnauksen viilettänyt Aleksi Heponiemi ei kuitenkaan kuvia kumartele.

– Kanada on aina voitettavissa. He pelaavat kovaa ja aggressiivista kiekkoa ja he ovat hyviä täällä. Mutta mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa heidät, ja olemme valmiita pelaamaan heitä vastaan, Heponiemi kommentoi IIHF:n verkkosivuilla.

Myös päävalmentaja Jussi Ahokas on vain tyytyväinen kovalaatuiseen vastustajaan.

– He ovat hyvä vastustaja meille. Mielestäni pelasimme heitä vastaan jo yhdessä harjoitusottelussa ja pystyimme voittamaan heidät. Heidät on hyvä saada vastaan jo tässä vaiheessa turnausta, koska jos haluaa voittaa koko homman, on pystyttävä voittamaan kenet tahansa, Ahokas kommentoi.

Lue myös: Järkyttävä yritys! Eeli Tolvanen meinasi joutua oksettavan taklauksen uhriksi