Boston Bruins ja Washington Capitals kohtasivat viime yönä ensimmäistä kertaa sitten lokakuun alun, jolloin Capitals nuiji vieraansa jäänrakoon tylyin 7-0-lukemin.

Rottapelaajan maineessa olevalle Bostonin tähtihyökkääjä Brad Marchardilla nöyryytys oli tuolloin liian iso pala nieltäväksi, ja mies haastoikin Washingtonin tanskalaishyökkääjä Lars Ellerin tappeluun ottelun päätöserässä. Marchard mukiloi tuolloin Elleriä pahemman kerran, eikä tanskalainen ollut unohtanut viime kertaisia nyrkkihippoja joukkueiden kohdattua viime yönä ensimmäistä kertaa tapahtuman jälkeen.

Eller yrittikin haastaa Marchardia uusintaotteluun, joskaan Bruins-peluri ei tanssikutsulle lämmennyt, vaan antoi tanskalaisen retuuttaa tätä rauhassa. Tilanteen seurauksena Eller passitettiin yksin jäähypenkille käytösrangaistuksen merkiksi, minkä seurauksena Bruins pääsi tilanteessa ylivoimalle.

Marchard kommentoi Capitalsin alemmissa kentissä pelaavan Ellerin tappeluyrityksiä ottelun jälkeen viiltävällä tavalla.

– En todellakaan tuntenut tarvetta todistella mitään. Hän pelaa 12-13 minuuttia illassa, itse pelaan 20 minuuttia, kanukki heitti viiltävän muistutuksen omasta tähtipelaajan statuksestaan Boston Heraldin haastattelussa.

Katso Ellerin viime öinen haastoyritys sekä kaksikon aiempi tappelu alta löytyviltä videoilta: