Metallurg Magnitogorskin Aleksei Bereglazov ”iski” viime viikolla kenties uransa helpoimman osuman. Hänen edustamansa joukkueen ja Traktor Tsheljabinskin välisen KHL:n runkosarjaottelun välinen voittomaali syntyi ällistyttävällä tavalla.

Kun Traktor pelasi avauserän lopulla ylivoimaa ja pikkumusta valui joukkueen puolustuspäähän, lähti joukkueen maalivahti Aleksander Sudnitsin käynnistämään uutta hyökkäystä heittämällä kiekkoa kohti keskialuetta.

Pikkumusta pysähtyi kuitenkin kaikkien yllätykseksi ensiksi joukkueen pakki Jevgeni Rjasenskin jalkaan, josta se kimposi nopeasti päähän. Sen jälkeen kiekko kimpoili jollain ihmeen tavalla vielä ohi hölmistyneen Sudnitsinin suoraan omaan maaliin.

KHL

@khl_eng
That hurts, both literally and figuratively.

– Tämä sattuu, sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti, videon oheen veisteltiin.

Kun viikonloppuna pelattu koitos päättyi lukemiin 2-0, oli osuma Traktorin kannalta valitettavan kallis.

Itäisen konferenssin kärkipäässä keikkuva Magnitogorsk on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleistä, kahdeksantena oleva Tsheljabinsk puolestaan taistelee niistä paikoista kynsin ja hampain.