Mitä ihmettä? Julkkispovipommi kauppaa Eeli Tolvasen pelipaitaa – lojuu tällä hetkellä ”jurrimuistona” kaapissa

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!

Muun muassa Jokereiden otteluiden dj:nä, sekä monista tosi-tv-ohjelmista tunnetun Amanda Harkimon vaatekaapista löytyy melkoinen keräilyharvinaisuus.

Harkimo kertoo Instagram-tilillään omistavansa Eeli Tolvasen vuoden 2016 alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa käyttämän pelipaidan.

Kaunotar kertoo olleensa dj-keikalla Kajaanissa ja päätyneensä huutokauppameklariksi tapahtumaan, jossa myynnissä olivat muun muassa Tolvasen ja nykyisen Dallas Stars-puolustaja Miro Heiskasen ”joku paita”.

Kävi kuitenkin niin, että lopulta meklari itse huusi Tolvasen paidan.

– Otin siinä vähän sitte kuppia innoissani, ekaa kertaa huutokaupassa ja saa ite olla siinä huutokauppaamassa niitä!! Lopputulos oli että itse ostin huppeli-innossa siinä esitellessä/huutaessa/kaupatessa sitte 1300 eurolla Eelin paidan, Harkimo kertoo päivityksessään.

Sunnuntaina tulleen alle 20-vuotiaiden MM-kullan kunniaksi hän kyselee julkaisussa haluaisiko joku mahdollisesti ostaa Tolvasen nimikirjoituksella varustetun paidan, sillä tällä hetkellä se lepää Harkimon mukaan ”jurrimuistona” kaapissa.

Hintapyyntöä hän ei päivityksessään kerro.

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!