Mitä ihmettä? Julkkispovipommi kauppaa Eeli Tolvasen pelipaitaa – lojuu tällä hetkellä ”jurrimuistona” kaapissa

Muun muassa Jokereiden otteluiden dj:nä, sekä monista tosi-tv-ohjelmista tunnetun Amanda Harkimon vaatekaapista löytyy melkoinen keräilyharvinaisuus.

Harkimo kertoo Instagram-tilillään omistavansa Eeli Tolvasen vuoden 2016 alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa käyttämän pelipaidan.

Kaunotar kertoo olleensa dj-keikalla Kajaanissa ja päätyneensä huutokauppameklariksi tapahtumaan, jossa myynnissä olivat muun muassa Tolvasen ja nykyisen Dallas Stars-puolustaja Miro Heiskasen ”joku paita”.

Kävi kuitenkin niin, että lopulta meklari itse huusi Tolvasen paidan.

– Otin siinä vähän sitte kuppia innoissani, ekaa kertaa huutokaupassa ja saa ite olla siinä huutokauppaamassa niitä!! Lopputulos oli että itse ostin huppeli-innossa siinä esitellessä/huutaessa/kaupatessa sitte 1300 eurolla Eelin paidan, Harkimo kertoo päivityksessään.

Sunnuntaina tulleen alle 20-vuotiaiden MM-kullan kunniaksi hän kyselee julkaisussa haluaisiko joku mahdollisesti ostaa Tolvasen nimikirjoituksella varustetun paidan, sillä tällä hetkellä se lepää Harkimon mukaan ”jurrimuistona” kaapissa.

Hintapyyntöä hän ei päivityksessään kerro.