Liiga-seura kiinnitti kolme nuorta lupausta jatkosopimuksiin – ”Kyky tehdä vierellään olevista pelaajista parempia”

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ilves on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjä Joona Ikosen ja puolustaja Tuomas Salmelan kanssa. Lisäksi seura käyttää puolustaja Nikolas Matinpalon sopimuksen option seuraavista kahdesta kaudesta.

20-vuotias Ikonen on tehnyt tällä kaudella todellisen läpimurtonsa Liigaan. 42 ottelussa hyökkääjä on tehnyt tehot 11+13=24. Tehotilasto on puolestaan Ilves-hyökkääjistä paras: +11. Jatkosopimus on kolmevuotinen.

– Joona Ikosella on kyky tehdä vierellään olevista pelaajista parempia – hän on erinomainen pelaaja sekä tasakentällisin että erikoistilanteissa. Hyökkääjän monipuolisuus, kilpailullisuus, erinomaiset taidot ja pelikäsitys sekä joukkue ensin -ajattelumalli tekevät Ilveksestä vahvemman joukkueen. Odotamme Ikosen jatkavan kehitystään lähivuosina aina kansainvälisiin peleihin asti, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo seuran verkkosivuilla.

Viime kaudella Salmela pelasi lähinnä Mestistä, mutta nyt 24-vuotias puolustaja on napannut itselleen paikan Ilveksen Liiga-miehistöstä. Kauden 36 ottelussa hän on tehnyt pisteet 1+9=10. Jatkosopimus kattaa kauden 2019-20 ja sisältää option seuraavasta kaudesta.

Matinpalo siirtyi viime keväänä Ilvekseen Espoon Bluesin A-nuorista. Ensimmäisellä Liiga-kaudella vastuuta on tullut 15 ottelussa. Niissä hän on nakuttanut tehot 1+1.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!