Liiga: HPK voittovuorossa – Ässät kaatuu Rinkelinmäellä

Liiga
HPK – Ässät
Perjantai 18.30

HPK kipeästi voittojen tarpeessa

Hämeenlinnassa jännitetään kotiedun puolesta. Keväälle riittää panosta, kun sijat kolmannesta alkaen ovat Liigassa täysin auki. HPK on ollut epäonninen useammassa ottelussa, niinpä se tarvitsee kipeästi voittoja useamman turhan pistemenetyksen jälkeen.

Viimeksi Sportia vastaan HPK johti jo 4-1 ja piti ottelua muutenkin hallinnassaan. Sport kuitenkin kehitti huiman kirin ja vei pisteen mukanaan. Jukurit-ottelussa maalipaikkoja oli huomattavasti vähemmän. Tilasto kuitenkin osoittaa HPK:n hallinneen tuotakin ottelua.

Ässät kesy vierailija

Uusi valmentaja on kenties hieman piristänyt Ässien otteita, mutta sarjasijoitus hännillä näyttää kuitenkin sinetöidyltä. Vaikka Ässät on napsinut pisteitä vieraspeleistä lähes samalla tahdilla kuin kotonaankin, ei joukkueen pelaamista kauheasti kehua voi. Sekä ylivoima, että alivoima ovat Liigan heikoimpia. Edellinen vieraspelionnistuminen Ässille tuli Turusta, kun joukkue vei heikkotasoisessa ottelussa jatkoaikavoiton kotijoukkueesta.

Uskomme, että pisteitä janoava HPK ei tällä kertaa johtoasemassa herpaannu ja pitää pisteet helposti heikomman vastustajan kustannuksella. Unibet maksaa HPK:n vähintään kahden maalin voitosta kertoimen 2,15 ja siihen on riskittömän vedon kanssa helppo tarttua.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun HPK – Ässät ja kohteeseen HPK:n vähintään 1,5 maalin voitto. Jos ottelu päättyy kotijoukkueen vähintään kahden maalin voittoon, saat 115 euroa voittoa riskittömän 100 euron vedon avulla. Muussa tapauksessa panos palautuu tilillesi. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.