Kaapo Kakko hurjassa nosteessa: Suomalainen NHL-kykyjenetsijä ylistää vuolaasti – ”Upea taito lukea peliä”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Liigan toisesta finaalista jopa 248 euroa!

NHL Central Scouting Services (CSS) listaa taalaliigan ensi kesän varaustilaisuuden potentiaalisimmat pelaajat tasaisin väliajoin.

Edellinen listaus tehtiin alkutalvesta ja maanantaina vuorossa on kauden puolivälin listaus.

Lupaukset on NHL.com/fi:n mukaan jaettu kolmeen eri kategoriaan, A-, B- ja C-tasolle. A-pelaajien odotetaan olevan ykköskierroksen varauksia, B-pelaajien kakkos- tai kolmoskierroksen varauksia ja C-pelaajien puolestaan loppukierroksilla varattavia.

Suomalaisista ainoa selkeä A-tason pelaaja on TPS:n superlupaus Kaapo Kakko, jonka uskotaan kamppailevan koko varaustilaisuuden ykkössijasta yhdysvaltalaisen Jack Hughesin kanssa.

Erinomaisesti sujuneet Liiga-ottelut ja upeat otteet nuorten MM-kisoissa, jotka huipentuivat voittomaaliin finaalissa Yhdysvaltoja vastaan ovat kasvattaneet Kakon osakkeita, eikä häntä pidetä enää Hughesia huonompana lupauksena.

– Hän on 17-vuotias ja dominoi Liiga-jäillä. Hän on vaarallinen jokaisessa vaihdossa ja ymmärtää samalla puolustukselliset velvoitteensa. Hänellä on upea taito lukea peliä, hehkutti CSS:n Euroopan-toimiston pääkykyjenetsijä Göran Stubb Kakkoa edellisen listauksen yhteydessä.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Liigan toisesta finaalista jopa 248 euroa!