IL: Jori Lehterän kokaiinitapauksen käräjistä uutta tietoa – NHL-pelaaja ei ole tulossa Suomeen

Iltalehti kirjoitti (lue alkuperäinen juttu painamalla tätä) maanantaina, ettei NHL-pelaaja Jori Lehterä saavu Suomeen kokaiinitapauksen käräjille. Taalajäillä yhteensä reippaasti yli 300 ottelua pelannutta hyökkääjää syytetään huumausainerikoksesta.

Lehterän asianajaja Ari Nieminen oli vahvistanut poisjäämisen Iltalehdelle.

– Hän ei ole tulossa paikalle. Selvitellään asioita huomenna (tiistaina) lisää.

Aviisi kirjoitti, että Lehterän pitäisi saapua Pirkanmaan käräjäoikeuden eteen tiistaina, mutta hänelle ei ole saatu toimitettua haastetta. Lehterä asuu ja pelaa ammattilaisena Pohjois-Amerikassa. Hän edustaa Philadelphia Flyersia.

Syyttäjät vaativat MM-hopeaa ja olympiapronssia voittaneelle pelaajalle viiden kuukauden vankeusrangaistusta, sillä hänen epäillään ostaneen kesällä kokaiinia kahdeksan grammaa. Tapauksen pääepäillyille vaaditaan peräti maksimissaan jopa kymmenen vuoden tuomioita.

Mukana tapauksessa on kaikkiaan reilut parikymmentä epäiltyä, ja pääepäiltyjen kuuleminen alkoi Tampereella uudenvuodenaattona. Lehterä on ainakin median edessä kiistänyt epäilyt.

Kuten Iltalehtikin kirjoitti juttuunsa, ei vastaajan tarvitse puhua oikeudessa, joten Lehterän läsnäolo ei ole välttämätöntä syytteen käsittelemiseksi. Se ei ole tiedossa, aiotaanko pelaajan osuus käsitellä ilman häntä.

ASIASTA VOIT LUKEA LISÄÄ LISÄKSI OHEISTEN LINKKIEN TAKAA:

Jori Lehterä rikkoi vihdoin mediahiljaisuuden – miehen tiedote huumekohuun liittyen julki!

Olympiamitalisti Jori Lehterälle vaaditaan vankeutta huumausainerikoksesta – mukana jopa yli 20 syytettyä


PPÄIVÄN VIHJE: DETROIT RED WINGS – COLUMBUS BLUE JACKETS

NHL Prime Time: Nappaako Columbus kauden avausvoittonsa heikon Detroitin kustannuksella?