Auts! Suomalaisyritys lähetti piikittelevän lahjan Kanadan epäonnen soturille – ”Säälimätöntä”

© Kuva: Getty Images

Kanadan puolustaja Noah Dobson olisi voinut ratkaista puolivälieräottelun Suomea vastaan, jos jättimäinen epäonni ei olisi osunut hänen kohdalleen juuri ratkaisevalla hetkellä.

Dobsonille tarjoutui jatkoajalla aivan tyhjä maali eteen, mutta nuorukaisen maila hajosi juuri ennen vetoa ja kiekko lipui Nuorten Leijonien haltuun. Suomen puolustaja Toni Utunen ratkaisi ottelun heti seuraavassa vastahyökkäyksessä.

Suomalainen mailavalmistaja PAMA Hockey hieroi lisää suolaa Dobsonin haavoihin lähettämällä oman mailansa nuorukaiselle.

– Me PAMA:lla olemme hyvin harmissamme siitä, että varusteesi hajosi juuri ratkaisevalla hetkellä. Tiedämme kuinka kohteliaita kanadalaiset ovat, joten haluamme antaa sinulle tämän suomalaisen jääkiekkomailan, PAMA PHX Carbonin lahjaksi loistavasta kiekko-ottelusta. Toivotamme sinulle pelkkää hyvää tulevalle peliuralle, suomalaisyritys kirjoitti viestissä.

Sportsnetin toimittaja Andrew Berkshire näki PAMA:n tempun ”säälimättömänä” kettuiluna: