Aleksandr Ovetshkin on kiistatta yksi NHL:n kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä. Jälleen viime yönä hän heilutti maaliverkkoja kolmesti ottelussa San Jose Sharksia vastaan.

Ovetshkinille tämä oli jo uran 23. kolmen maalin ilta. Lukemallaan hän ohitti Teemu Selänteen (22) ja nousi kymmenenneksi NHL:n kaikkien aikojen hattutempputilastossa. Nyt hän on tasoissa Jari Kurrin kanssa.

Samalla Ovetshkin nousi yksin NHL:n kaikkien aikojen maalintekijöiden 14. sijalle. Tähän mennessä hän oli jakanut paikkaa Dave Andreychukin kanssa 640 maalilla.

Mistään mestaruuskrapulasta ei ole ollut Ovetshkinin kohdalla merkkiäkään. Kauden 49 ottelussa hän on tehnyt tehot 36+20=56.

NHL Public Relations

@PR_NHL

NHL Public Relations

@PR_NHL
Alex Ovechkin scored his League-leading 34th goal of the season and the 641st of his career, passing Dave Andreychuk (640) for sole possession of 14th on the NHL's all-time list. #NHLStats #SJSvsWSH
Ovechkin's 23rd career hat trick propelled him ahead Teemu Selanne (22) and into a tie with Jari Kurri (23) for the 10th-most in NHL history. #NHLStats #SJSvsWSH records.nhl.com/records/skater…