U20: Slovakia maistuu – Ruotsi ei vakuuttanut

U20
Slovakia – Ruotsi
Perjantai 01.30

Luvassa puolustustaisto

Vaikka Ruotsi nappasi Leijonista turnauksen avauspelin, ei se mitenkään erityisen vakuuttava ollut. Joukkue kyllä prässäsi Suomea korkealta ja sai Leijonien avauspelin hyvin helpolla sekaisin. Mitään sellaista ei naapuri kuitenkaan esittänyt, että Ruotsia kuuluisi yksittäisen voiton takia nostaa rankingissa yhtään ylemmäksi.

Slovakia tyytynee osaansa ja luvassa on samanlainen puolustustaisto kuin Jenkkejä vastaan. Samuel Hlavaj urakoi turnauksen avauspelissä 32 torjuntaa ja pelasi oikein hyvän ottelun. Kaksi erää Slovakia sai pidetyksi USA:n nollilla, mikä vastustajan tason huomioiden on mainio suoritus.

Vähämaalista luvassa

U20-otteluksi vähämaalisessa, hieman alle kuuden maalin keskiarvon ottelussa Ruotsin voitot kattavat valtaosan todennäköisyyskentästä. Slovakian puolustustaistelu voi kuitenkin onnistua ja esimerkiksi 2,5 puolen maalin tasoituksilla joukkue on pelikelpoinen nykykertoimilla.

Unibetillä alle tasan 6 maalin tuloksesta saatava 1,98 on harkinnan arvoinen. Skippaamme kuitenkin sen, kun Slovakia +2,5 kertoimeksi on laitettu 2,17. Mielestämme tässä on reilusti ilmaa ja tuo kannattaa poimia pois ajoissa. Kerroinpudotusvaara on ilmeinen.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto U20-otteluun Ruotsi – Slovakia vierasjoukkueen puolesta 2,5 maalin tasoituksella. Jos Slovakia ei häviä kuin korkeintaan kahden maalin erolla, saat maksimipanoksella 212 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Ruotsin voittaessa vähintään kolmella maalilla saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.