Sveitsin pääsarjassa pelaavaa Langnauta edustava Suomen maajoukkueen vakiokasvo Harri Pesonen on ollut syksyllä loistavassa iskussa. Kaksinkertainen Suomen mestari keikkuu maanantaina maajoukkuetauolta palaavan NLA:n maalipörssin kärjessä 14 kihauksella.

Suomalainen on osana tiukkaa taistelua, kun piikkipaikalla samalla määrällä keikkuvat myös Bielin Damien Brunner sekä Luganoa edustava MM-kisojen hopeamitalisti Gregory Hofmann ja Fribourgin Julien Sprunger. Kolmikon kaikki pelaajat kuuluvat Sveitsin maajoukkuetähtiin.

Myös pistepörssissä Pesonen on korkealla. Syksyllä syntyneet komeat tehot 14+12=26 oikeuttavat peräti neljännelle sijalle, juuri Bielin Toni Rajalan (12+14=26) edelle.

Sarjassa viidentenä olevan maaliahneen hyökkääjän edustama Langnau pelaa tällä viikolla vielä kolme ottelua ennen joulutaukoa.