Tajusitko tätä? NHL:n suomalaispelaajalta täysin käsittämätön vaihto – reaktio kertoo paljon

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin Markus Hännikäinen on ollut taalajäillä lähimenneisyydessä hyvässä iskussa. Hän on päässyt pisteille jo kolmessa ottelussa putkeen, ja hyökkääjän edellinen maali NY Islandersia vastaan oli huikea taidonnäyte työmyyrän osaamisesta.

Hyökkääjä venytti Islandersin reppua todellakin periksiantamattoman suorituksen jälkeen. Tällä kaudella tehot 4+3=7 iskeneen pelaajan maali syntyi, kun hän polki ensiksi ylöspäin nopeasti laukomaan. Kuti epäonnistui kuitenkin pahasti, ja sitä seurasi vieläpä tyly töötti jään tasalle.

Johnny Boychukin taklaamaksi joutunut Hännikäinen törmäsi vielä jäästä noustuaan maaliin, mutta siihenkään hänen matkansa ei lopulta päättynyt. Suomalainen painoi väkisin luukulle ja sivalsi pikkumustan rysään pelissä, jonka Isles voitti 3-2.

– Täysillä, jokaisessa vaihdossa, Columbusin Twitter-tilin videoon oli kirjoitettu.

Maali kaikkien lyhyen ajan sisään tulleiden haasteiden jälkeen taisi maistua Hännikäisen suussa makealle suomalaisen tuuletettua sitä varsin innokkaasti.

Blue Jacketsin osalta sesonki jatkuu keskiviikon vastaisena yönä Calgary Flamesia vastaan.