Philadelphia Flyers nimesi viime viikolla Chuck Fletcherin uudeksi GM:ksi ja The Athletic -lehden toimittajan Pierre LeBrunin tietojen mukaan kokenut kiekkopomo olisi heti valmis tekemään muutoksia joukkueessa.

Flyers on vajonnut itäisen konferenssin toiseksi viimeiselle sijalle, joten suunnanmuutoksen olisi tapahduttava nopeasti.

– Olen keskustellut ihmisten kanssa ympäri NHL:ää ja on tullut selväksi, että Fletcher ei ole tuhlaamassa aikaa. Hän on neuvotellut vaihtokaupasta noin 15 joukkueen kanssa. Tuntemus on se, että hän on innokas tekemään vaihtokaupan ennen joulukuun 19. päivä alkavaa siirtokieltoa. Tämä on moniosainen tehtävä. Flyers haluaa selvästi parantaa maalivahtiosastoaan, mutta olen kuullut, että Fletcher on tiedustellut myös kokeneesta puolustajasta sekä top-9 -hyökkääjästä, LeBrun kertoi.

Fletcherin päätavoitteena on näyttää joukkueelleen, että he eivät ole vielä luovuttaneet tämän kauden suhteen.

– He saattavat tehdä muutamankin vaihtokaupan ennen helmikuun 25. päivä olevaa siirtorajaa. Mutta he toivovat saavansa aikaan jotain ennen sitä, koska Fletcher haluaa antaa pukukopilleen adrenaliiniboostin ja lähettää joukkueen johtaville pelaajille viestin, että he eivät ole vielä antaneet periksi, LeBrun ynnäsi.