Peliaikaa metsästänyt HIFK-lupaus palasi lainapestiltään – pääsee heti takaisin kokoonpanoon!

© Kuva: Juha Tamminen

KooKoossa muutaman viikon lainapestillä ollut HIFK-puolustaja Elias Ulander palaa jälleen kasvattajaseuransa kokoonpanoon.

21-vuotias Ulander on merkitty illan Pelicans-vieraskamppailun kolmanteen pakkipariin yhdessä Ville Varakkaan kanssa.

Helsinkiläisjoukkue saa puolustusrosteriinsa myös loukkaantumisestaan toipuneen Markus Kankaanperän. Sen sijaan Kyle Quincey on poissa rivistöstä. Kanadalainen edustaa maataan tänään alkavassa Spengler Cupissa ja palaa Liiga-kamppailuihin vasta ensi vuoden puolella.

Normaaleista runkopelaajista HIFK:lta ovat poissa Nuorten MM-kisajoukkueen matkassa olevat Anton Lundell ja Teemu Engberg, sekä loukkaantumisten vuoksi sivussa olevat Teemu Tallberg, Juho Keränen, Micke Åsten, Niklas Nordgren ja Thomas Nykopp.

Ottelu alkaa Lahdessa kello 18.30.