Oho! Liigan herrasmiespelaajana tunnetulle tähdelle kova tuomio sikailusta – sivussa pitkälle joulukuuhun

© Kuva: Ilari Isotalo

Liiga tiedotti kotisivuillaan, että sarjan kurinpitodelegaatio on määrännyt KooKoon Juha-Pekka Haatajalle peräti neljän ottelun pelikiellon keskiviikon Ilves-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Tupsukorvien pakki Olli Vainio oli ottavana osapuolena tällaisessa rajun näköisessä taklauksessa. Ilveksen puolustaja loukkaantui kyseisessä tilanteessa.

Tällä kaudella 26 kamppailussa tehot 7+16=23 latonut 36-vuotias konkari on töötin takia sivussa joukkueensa peleistä TPS:ää, Kärppiä, Lukkoa ja Ässiä vastaan. Haataja voi palata askiin aikaisintaan 20. joulukuuta KalPaa vastaan.

Sivuilla muistutettiin, ettei Haatajalla ole aiempaa huomioon otettavaa kurinpitohistoriaa Liigassa. Pääsarjassa pudotuspelit mukaan huomioiden 893 kamppailua pelannut laituri on kerännyt urallaan yhteensä vain 422 jäähyminuuttia.

LUE MYÖS: Häh? Tätä ei todellakaan näe usein – herrasmiehenä tunnettu liigakonkari sortui todella raukkamaiseen tekoon