Liigassa nähdään tänään runsaasti junioriosaamista – superjunnut nostettu kokoonpanoon

© Kuva: Juha Tamminen

A-nuorten SM-liiga on ollut melkoista Pelicans dominointia. Nyt Pelicans on nostanut koko nuorten joukkueensa ykkösnyrkin Liiga-joukkueensa kokoonpanoon. Sakke Hämäläinen ja Waltteri Merelä pelaavat Liiga-seuran nelosketjussa. Ketjun kolmas lenkki Aleks Haatanen on tänään Pelicansin kolmastoista hyökkääjä.

Pelicansin nuorten joukkue johtaa sarjaansa. Joukkue on voittanut 29 pelaamistaan otteluista 19 kappaletta. Merelä (20+29) ja Hämäläinen (18+23) miehittävät pistepörssin kärkisijoja.

Dominointi näkyy muutenkin kuin vain sarjataulukossa. Kaikki A-nuorten SM-liigan kuukauden pelaajat ovat valittu turkoosipaitojen riveistä. Nuorten liigan parhaaksi valittiin syyskuussa Jasper Patrikainen, lokakuussa Waltteri Merelä ja marraskuussa oli Sakke Hämäläisen vuoro.

Werelällä on vyöllään neljä Liiga-ottelua jo ennestään. Niissä hänelle on kertynyt yksi syöttöpiste.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?