Liiga: TPS:n pelaaminen takalukossa – Jukureilla keskiviikkona saumansa

Liiga
TPS – Jukurit
Keskiviikko 18.30

Joulutauko TPS:lle tarpeeseen

TPS saattoi olla yksi kauden ylisuorittajista pitkään ja pääsimme kokeilemaan muutaman kerran vastapeliä joukkueelle. Kouvolassa nähty mahalasku on mielenkiintoinen. Joukkueen kärkinimet sikailivat hyvin epätyypillisellä tavalla, ja myös valmennusjohdon peluuttaminen herätti kummastusta. Ilari Filppula pelaa pitkiä pätkiä alivoimaa, Oula Palve on ollut maajoukkueurakkansa jälkeen täysin jumissa.

Markus Nurmen pisteetön pitkä kausi voisi katketa, jos miestä kokeiltaisiin muuallakin kuin ykkösketjussa. Huippulahjakkaana pidetyn Lauri Pajuniemen on toisaalta jämäminuuteilla vaikea saada itseään uuteen lentoon. Myös loukkaantuneiden lista on ollut pitkä. Joulutauko tulee TPS:lle hyvään saumaan.

Vähämaalinen ottelu

Keskiviikkona kotietu tulee olemaan hyvin pieni. TPS:n viime esitykset ja arki-illan vaatimaton vastustaja Jukurit eivät vedä väkeä paikalle. TPS ei muutenkaan ole kotipeleissään erityisemmin juhlinut. Joukkueen voittoprosentti on yllättävän matala, tasan 50. Myös tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus on vain plus viisi.

Toki Jukurit on joukkueena paljon Palloseuraa huonompi. Playoffs-viivaan on matkaa, eikä joukkue ole juuri vierasvoitoilla juhlinut. Se pelaa erityisen vähämaalisia vierasotteluita tarkkaan puolustuspelaamiseen luottaen.

Uskomme, että TPS lähtee kaatamaan Jukureita todella nöyrästi jäähyjä vältellen, ja sen myötä käsillä on vähämaalinen ottelu. TPS:n paineet kasvavat, eikä tiukasti puolustava Jukurit välttämättä ole se helpoin vastus takalukon avaamiseen.

Mielestämme alle 4,5 maalin vaihtoehto on tässä kelpo valinta yli 2,00:n kertoimilla. Unibetillä tarjotaan 2,05, minkä voi tässä tilanteessa nostaa peleihin.

Nappaa riskittömällä vedolla jopa 205€ – tee näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun TPS – Jukurit ja kohteeseen alle 4,5. Jos maaleja nähdään alle viisi, saat 205€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos maaleja nähdään viisi tai enemmän, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Tarjous ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia.