Liiga: Tiistaille yksi kohde – SaiPan kotisaldo vakuuttaa

Liiga
SaiPa – TPS
Tiistai 18.30

Minikriisi virallisesti ohi

TPS:n minikriisi on virallisesti ohi – joukkue nappasi niukat, mutta tyylikkäät voitot HPK:sta ja Jukureista. Loukkaantumistilanne joukkueella ei enää ole pahimmillaan, kun myös Henrik Haukeland on saatu maajoukkueen mukana vierailleen Rasmus Tirrosen tueksi. Joukkue odottaa nyt paluumuuttaja Petrus Palmulta paljon. Seuraava mielenkiinnon kohde on Lauri Korpikosken paluu tammikuussa Tepsin riveihin.

TPS:n jouluviikko on kiireinen. Kahden huojentavan voiton jälkeen sillä on varaa keskittyä rauhassa torstain Kärpät-otteluun. Pisteet ovat tarpeen Lappeenrannastakin, mutta silti se tulee olemaan pienemmässä roolissa kuin torstain kärkipeli.

SaiPa romahti viimeksi

Koko kauden upeasti kotonaan pelannut SaiPa sai Pelicansilta kunnon selkäsaunan. Vähäsanainen Tero Lehterä pyysi faneiltaan anteeksi omiensa esitystä 2-7-tappion jälkeen. On selvää, että tämän jälkeen Lappeenrannassa nähdään jäälle kaikkensa antava SaiPa. Toivotaan, että lataus ei mene yli, ja esitys on samankaltainen kuin edellisessä ottelussa Tapparan kaatuessa komeasti 2-0.

tarjoaa otteluun kotivoitosta kertoimen 2,43. Suosittelemme pelaamaan sen nopeasti pois, vaikka kokoonpanoja ei vielä vihjeen kirjoitushetkellä olekaan käytettävissä. Arvelemme, että tämä tarjous tuskin on voimassa enää, kun kiekko tippuu jäähän. Sarjan toiseksi kovin kotijoukkue maistuu meille tässä kaikilla 2,35 ylittävillä kertoimilla.

Nappaa 100 euron riskitön vihje ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun SaiPa – TPS ja kohteeseen SaiPa voittaa. Jos näin käy, saat 243 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos SaiPa häviää tai ottelussa nähdään tasapeli, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Tarjous ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia.