Liiga: Pelattavaa Coolbetille – levännyt SaiPa pärjää Porissa

Liiga
Ässät – SaiPa
Keskiviikko 18.30

Lepoetu lappeenrantalaisilla

Ässät jäi eilisiltana maaleitta Tapparaa vastaan. Se oli käytännössä aseeton koko pelin ajan parempaansa vastaan. Toisessa erässä nähtiin hieman parempaa yritystä, mutta kaiken kaikkiaan porilaisten esitys oli hyvin vaisu. Sarjajumbolla on nyt 13 kotipeliä pelattuna, vyöllä on yksi ainoa kolmen pisteen voitto.

Koko kauden ylivoimaprosentti 13,38% on luvattoman huono, eikä alivoimatilastossakaan hurraamista ole. Kaiken lisäksi lepoetu on tällä kertaa lappeenrantalaisilla.

SaiPan pitää parantaa vierassaldoaan

Niin huono kuin Ässät on ollutkin, ei SaiPan vieraspelejäkään kokonaisuutena kehumaan pääse. Otetaan kuitenkin huomioon, että SaiPa on kotonaan ollut suorastaan jäätävä – aivan eri kaliiberin joukkue kuin Ässät. Vieraspelien esityksissä on näkynyt merkkejä paremmasta ja uskomme pisteitä irtoavan näillä esityksillä enemmän myös niistä.

SaiPalla on Ässien tavoin viimeisin peli Tampereelta, joskin Ilveksen vieraana. Se vyörytti mielin määrin hyökkäyksiään Ilveksen puolustaessa. Lukemat 1-5 eivät edes ole kovin yliampuvat, ainakin voitto oli enemmän kuin ansaittu.

Myös kotipeli Sportia vastaan oli SaiPan näytöstä. Sen olisi kuulunut ratkaista peli viimeistään toisessa erässä. Paikkoja oli lisämaaleihinkin. Kolmannessa erässä peli oli tasaisempaa ja Sport sattui saamaan muutamasta paikastaan kovalla prosentilla kiekot sisään. Myös jatkoajan arvonnassa onni oli vaasalaisten puolella.

CoolBetillä jännätään Ässien puolesta

On selvää, että CoolBetillä kertoimenlaskijat puristavat Ässien puolesta – pelaajien eurot tulevat kohdistumaan tänään SaiPan voittoon. Uskomme, että SaiPa on liigakierroksen pidetyin kohde CoolBetin kertoimella 2,35. Edullinen on myös SaiPan vähintään kahden maalin voitto kertoimella 3,30.

Kaikille uusille CoolBetin ystäville SaiPa on todella herkullinen kohde. Ensitalletus palkitaan 100% bonuksella aina 150 euroon saakka. Täten jos maksimoit etusi ja talletat 150 euroa, saat 300 euroa pelirahaa. Tämän koko summan sijoittamalla voit tehdä jopa 555 euron tilin!

Tuplaa ensitalletuksesi ja pelaa vihje:

1. Siirry Coolbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tuplaa ensitalletuksesi koodilla COOL150.
3. Lyö veto otteluun Ässät – SaiPa ja kohteeseen SaiPa voittaa. Jos SaiPa voittaa, sijoittamasi summa poikii sinulle 2,35-kertaisen potin.

Lisätietoa: Voit tuplata ensitalletuksesi millä tahansa summalla 10€-150€ väliltä.