Kriisi! Teuvo Teräväiseltä todella latistavia kommentteja Yle Urheilulle: ”Väärät jätkät ovat yrittämässä”

© Kuva: Getty Images
Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Suomalaishyökkääjien Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämällä Carolina Hurricanesilla menee NHL:ssä sanalla sanoen huonosti. Edellisestä kymmenestä ottelusta se on kerännyt vain seitsemän pinnaa, ja tuo määrä on kyseisessä tilastossa yksi sarjan huonoimpia numeroita.

Canes on siinä mielessä mystinen joukkue, että sen laukaisukeskiarvo peliä kohden on suurin koko sarjassa (37,3). Kudit ovat uponneet kohteeseen kuitenkin valitettavan huonosti, kun Carolina on latonut taalajäillä toiseksi vähiten maaleja (90).

– Lauomme aina paljon, mutta ei silti useinkaan tunnu, että me sen enempää sitä ottelua hallitsisimme. Meidän pelitapa nyt vain on sellainen, että kiekkoa viivaan ja heti sieltä maalille. Pelaamme paljon laukausten kautta, joukkueensa sisäisen pistepörssin kakkosena saldolla 8+21=29 keikkuva Teräväinen sadattelee Yle Urheilun haastattelussa, jonka voit lukea oheisen linkin takaa.

Stanley Cup -voittajan ja nuorten maailmanmestarin kommenteista on pääteltävissä mahdoton tuska.

– Kun puhutaan siitä viimeisestä taidosta ja rohkeudesta tehdä maaleja, niin se onkin sitten ihan eri juttu.

Teräväisen edellä sisäisen pörssin piikissä on Aho lukemin 15+24=39. Sinivalkoisen kaksikon lisäksi vain legendaarinen Justin Williams on rikkonut 20 pinnan rajan – 7+13=20. Suomalaisten harteilla on liikaa ja sen Teräväinen myönsi haastattelun tehneelle sivustolle.

– Onhan se nyt selvä juttu. Aika paljon olemme hävinneet pelejä ja sen vuoksi mieli on aika kireällä. Kun pelaa isossa roolissa, eikä saa tehtyä tulosta ja voitettua pelejä, niin kyllä siinä välillä yöt menee miettiessä, että mitä voisin tehdä paremmin. Voittaminen on aika paljon mukavampaa.

Jotain joukkueen viimeistelytuskasta kertoo myös onneton ylivoima. Karu lukema 14,6 on vasta 28:nneksi ”parasta”.

– Varmaan siellä väärät jätkät ovat yrittämässä. Minut voi vaihtaa siitä pois vaikka saman tien. Ei näytä kiekko menevän maaliin yhtään mistään, eikä tuohon tunnu löytyvän ratkaisua.

Kaikenlaista Canes on toki ongelman ratkaisuksi yrittänyt.

– Olemme vaihtaneet miehiä ja olemme yrittäneet treenata, mutta ei vain mene. Korvien välissä se alkaa olemaan, mikä sitten taas näkyy tyhminä ratkaisuina jäällä, Teräväinen manaa.

Carolina jatkaa kautensa urakkaa Suomen aikaa uudenvuodenyönä Philadelphia Flyersiä vastaan. Joukkueen pitäisi alkaa ottamaan voittoja, sillä piste-ero jatkopaikkaan on jo hälyttävät kymmenen pinnaa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!