Hattutemppu! Suomalainen NHL-varaus antoi kovan näytön iskukyvystään Pohjois-Amerikassa

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

ECHL-joukkue Orlando Solar Bearsissa pelaava Tampa Bay Lightningin kesän 2015 varaus Jonne Tammela yltyi yön kierroksella valtaviin liekkeihin. Suomalaishyökkääjän edustama joukkue kaatoi NHL:n farmin farmissa Jacksonville IceMenin numeroin 4-3 laiturin paukutettua hattutempun.

Tammela on ollut ECHL:ssä loistavassa vireessä, kun yhdeksässä pelissä hän on latonut jo komeat tehot 6+6=12. AHL:n puolella Syracuse Crunchin sotisovassa tehot näyttävät kahdeksan ottelun jälkeen lukemia 1+2=3.

Orlando keikkuu sarjan itäisessä konferenssissa viimeisellä jatkajan paikalla kahdeksantena. Tammela puolestaan on ECHL:n selvästi tehokkain suomalaispelaaja.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!