Liigassa syvälle vajonnut JYP tiedotti keskiviikkona nettisivuillaan, että joukkueen urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä ura päättyy tähän kauteen.

Holtari on toiminut hurrikaanipaidoissa urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kunnioitettavat 14 vuotta. Jyväskyläläisjoukkue on saavuttanut Holtarin ”alaisuudessa” Suomen mestaruuden keväällä 2012 sekä neljä pronssimitalia ja kaksi runkosarjan voittoa.

European Trophyn JYP voitti vuonna 2013 ja CHL:n päättyvänä vuonna.

– Olen ollut onnekas, kun olen saanut työskennellä yhdessä Suomen menestyneimmissä kiekko-organisaatioissa. JYP on kuulunut Liigassa koko tuon ajan viiden parhaan joukkueen joukkoon ja sinne tähtäämme nytkin, Holtari ylpeilee.

Tiedotteessa painotetaan sitä, ettei sopimuksen päättymiseen liity dramatiikkaa. Jatkosopimuksen mahdollisuutta tunnusteltiin tekstin mukaan puolin ja toisin.

– Tässä kohdassa me vaan elimme päätöksenteon aikatauluissa eri rytmissä. Oma tulevaisuuteni tämän kauden jälkeen on auki. Alan töitä haen.

Kuten esimerkiksi Liigan sarjataulukkokin osoittaa, on JYP poikkeuksellisessa tilanteessa. Joukkue on neljä pinnaa perässä viimeistä pudotuspelipaikkaa vasta 13:nnella sijalla.

– JYP elää nyt muutosvaihetta. Alamme kartoittaa ehdokkaita urheilutoiminnan johtoomme. Talvi ja kevät mennään vielä kuitenkin vahvasti nykykokoonpanolla, tiedotteessa Holtaria kehunut JYPin puheenjohtaja Jukka Seppänen valaisee.

Hurrikaanipaitainen joukkue pelaa vielä ennen joulupatojen ääreen pääsemistä yhden ottelu. Perjantaina Jyväskylään vieraaksi saapuu yksi syksyn suurimmista yllättäjistä, eli Vaasan Sport.