Voi ei! Vaikeuksissa olevalle Liiga-joukkueelle lisää murheita – toimitusjohtaja joutuu pitkälle sairaslomalle

© Kuva: Pekka Mäntylä

Liigassa vaikeuksissa olevan JYPin toimiston puolelta kuuluu ikäviä uutisia.

Seura tiedotti torstaina nettisivullaan toimitusjohtaja Aku Valleniuksen joutuvan pitkälle sairaslomalle. Alustavasti hän on poissa töistään ensi huhtikuun loppuun asti fyysisen, hoitoa vaativan sairauden vuoksi.

– Olen ollut viimeiset viikot sairaalahoidossa fyysisen, hankalasti oireilevan sairauden vuoksi. Minulla ei ole akuuttia hätää, mutta tilani vaatii toipumista, kuntoutusta ja jatkoseurantaa. Tähän menee jokunen kuukausi, tarkkaa aikaa on tässä vaiheessa vaikea arvioida, Vallenius toteaa tiedotteessa ja jatkaa:

– Viimeiset viikot ovat olleet raskaita itselleni ja perheelleni, ainoa oikea vaihtoehto on keskittyä toipumiseen ja antaa nyt työasioissa vastuu muille. Haluan kiittää henkilöstöä viime viikkojen huikeasta venymisestä yllättävien haasteiden edessä. Tulen tästä takaisin entistä vahvempana.

Liigassa viimeistä edellisellä, 14.sijalla oleva jyväskyläläisjoukkue kertoo tiedottavansa lähipäivinä toimitusjohtajan tehtävien hoitamisesta Valleniuksen poissaollessa.