KHL-joukkue Nizhni Novgorodin hyökkääjä Denis Parshin järjesti joukkueensa pelissä torstaina näyttävän maalin upealla oivalluksellaan. Venäläinen ajoi ensiksi Dinamo Riikan maalille röyhkeästi, jonka jälkeen hän antoi huiman ”no-look” -syötön ketjukaveri Andy Mielelle.

Yhdysvaltalainen pääsi latomaan pikkumustan sisään parhaalta mahdolliselta tekosektorilta. Väärällä tolpalla kytännyt Riikan veräjänvartija Kristers Gudlevskis oli aivan ulapalla Parshinin maagisen esityön takia.

Osumasta voit katsoa videon alhaalta tai painamalla tätä.

KHL

@khl_eng
Did you expect that? Same here.

#TORvsDRG

Täysosuma nosti Torpedon kahden maalin takaa tasoihin. Vieraana ollut latvialaisjoukkue kuitenkin voitti pelin lopulta jatkoajalla numeroin 2-3.

KHL:n torstain kahdessa muussakin kamppailussa vierasjoukkueet olivat vahvoja. TsSKA Moskova kuritti hallitsevaa Gagarin Cup -voittaja AK Bars Kazania peräti luvuin 0-5, Slovan Bratislava puolestaan kampesi Neftehimik Nizhnekamskin nurin 2-3-tuloksella.