NHL:ssä viime ajat syvällä räpeltänyt Pittsburgh Penguins tiedotti mm. Twitter-tilillään, että se on kutsunut maalivahti Tristan Jarryn ylös Matt Murrayn loukkaantumisen vuoksi.

Joukkueen luotsi Mike Sullivan kertoi, että Murrayn tilanne arvioitiin torstaiaamuna ja samalla tehtiin päätös huilimisesta. Maalivahti on sivussa alavartalovamman vuoksi muutamia viikkoja.

Pittsburgh Penguins

@penguins
Coach Sullivan on Murray: "Matt is going to be longer-term with a lower-body injury. He was evaluated this morning. This is something that he's been dealing with for a couple of weeks. The decision was made this morning to rest and see if that gives him an opportunity to heal."

Pittsburgh Penguins

@penguins
The Penguins will recall goaltender Tristan Jarry on an emergency basis from the @WBSPenguins. Matt Murray has been placed on injured reserve. Details: pens.pe/2TC3GJa

Loukkaantunut kanukkivahti on ollut tällä kaudella ongelmissa pelaamisensa kanssa. Kiekot ovat tarttuneet onnettomalla 87,7 prosentin varmuudella, päästettyjen maalien keskiarvo on sekin surkea 4,08.

Syksyllä 13 ottelua pelannut Casey DeSmith (92,4 ja 2,39) noussee nyt ykkösvahdiksi.

NHL:ään kutsuttu ja hyvin todennäköisesti kakkosveskarina torjuva Jarry heitti AHL:n puolella taannoin kiekon tyhjään rysään tähän tyyliin.