NHL-pelaaja ällistyttää – yli 15 vuotta vanha seuraennätys lähellä, myös oman rekordin rikkominen mahdollista

© Kuva: Getty Images

Kun Columbus Blue Jacketsin Cam Atkinson maalasi viime yönä Toronto Maple Leafsia vastaa kertaalleen, kasvatti jenkkihyökkääjä maaliputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi. Tulikuuma pelaaja on latonut tuon putken aikana tehot 8+4=12.

Tämän kauden 21 kamppailussa yhteensä pinnat 14+9=23 iskenyt Atkinson on enää yhden pelin päässä seuran maaliputkiennätyksestä. Se on ainakin vielä toistaiseksi Geoff Sandersonin nimissä. Kanadalainen iski maaleja seitsemässä ottelussa putkeen kaudella 2002-03.

Blue Jacketsin tämän syksyn kuumin pelaaja on ollut kaikkinensa ällistyttävässä vireessä, sillä kuten todettua, nyt maaleja on kasassa jo 14. Kun esimerkiksi kausikohtainen maaliennätys pelaajalla on 35 häkkiä, uusinee hän rekordin hyvinkin pian.

Yö oli Atkinsonille ja Columbukselle muutenkin onnistunut. Joukkue nimittäin kaatoi Toronto Maple Leafsin numeroin 4-2.