Mikko Rantanen huimaan temppuun NHL:ssä – vain Peter Forsberg ja Joe Sakic ovat pystyneet samaan!

© Kuva: Getty Images
KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!

Viime yönä tehot 1+2=3 Anaheim Ducksia vastaan saalistanut Colorado Avalanchen Mikko Rantanen on nyt ainoa pelaaja koko NHL:ssä, joka on onnistunut rikkomaan 30 tehopisteen rajan. Hänen kauden kokonaissaldo on 8+24=32.

Rantanen teki rajan rikkomisella omanlaista Colorado-historiaa. Hän on vasta kolmas pelaaja Avalanchen ja sitä edeltäneen Quebec Nordiquesin historiassa, joka ylittää mainitun rajan ensimmäisenä kaikista pelaajista.

Nuorten maailmanmestari nousi erittäin kovien pelimiesten rinnalle, sillä muut ensimmäisenä 30 pistettä saalistaneet pelaajat NHL:n runkosarjoissa ovat Peter Forsberg kaudella 1997-98 ja Joe Sakic vuotta myöhemmin 1998-99.

Colorado kaatoi yön ottelussa Anaheimin jatkoajalla luvuin 4-3. Rantanen vastasi kamppailun voittomaalista.

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!

KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!