Helsingin Jokereille ei olekaan löytynyt uutta omistajaa, kertoo nykyomistaja Hjallis Harkimo Twitterissä.

Jokerit-pomo kertoi aiemmin tällä viikolla omalla YouTube-kanavallaan, että helsinkiläisseuran uusi omistaja selviää ennen joulupukin tuloa ja kyseessä on ”hyvä tyyppi”. Nyt Harkimo kuitenkin kertoo, että puheet on ymmärretty väärin.

– Mun sanomiset Jokereista on tulkittu täysin väärin, en ole sanonut, että kauppoja on tehty. Sanoin että toinen osapuoli on tavattu ja identifioitu. Joulukuun aikana selviää, päästäänkö sopimukseen. Faneja en petä, jos ei hyvää sopimusta tule, Harkimo kirjoitti.

Kyseistä asiaa ollaan pyöritelty jo pitkään mediassa, koska Harkimon piti myydä Jokerit jo ennen KHL-kauden alkua. Sopivan ostajaehdokkaan löytyminen on ottanut kuitenkin aikansa, eikä asiaan ole saatu siis vieläkään ratkaisua.

Hjallis Harkimo

@hjallisharkimo
Mun sanomiset Jokereista on tulkittu täysin väärin en ole sanonut että kauppoja on tehty.Sanoin että toinen osapuoli on tavattu ja identifioitu.Joulukuun aikana selviä päästänkö sopimukseen.Faneja en petä jos ei hyvää sopimusta tule.