Porin Ässät ilmoitti viime viikolla, että joukkueen päävalmentajaksi nousee kausiksi 2019-21 Jari Pasanen. 1+1-vuotisella pestillä joukkueen peräsimessä oleva imatralaislähtöinen luotsi valmentaa tanskalaista Frederikshavn White Hawksia ensimmäistä kauttaan.

Nyt suomalaisen nykyinen joukkue kuitenkin ilmoitti kotisivuillaan, että Ässiin yhdistetty Pasanen jatkaa seuran peräsimessä myös vastaisuudessa käyttämällä option.

– Jari on saanut säännöllisesti paljon tarjouksia muista eurooppalaisista joukkueista ja viimeisimmän tarjouksen Ässiltä Suomesta.

– Joukkue ilmeisesti uskoi tehneensä sopimuksen Jarin kanssa erinäisistä syistä ja väärinkäsityksistä johtuen. Näin ei kuitenkaan ole.

Seuran sivuilla kirjoitettiin lisäksi, että nyt väärinkäsityksen selvittämiseen menee joitain päiviä. Samalla White Hawks viesti ilolla, että Pasanen kuuluu joukkueeseen ensi kaudellakin.

Ässät vastasi omilla nettisivuillaan julkaistussa tiedotteessa asiaan.

– HC Ässät Pori Oy:lla ei ole tiedossaan mitään sellaisia seikkoja, jotka vaikuttaisivat Ässien ja Jari Pasasen tekemään valmentajasopimukseen kaudelle 2019-20.

Frederikshavn on kymmenen joukkueen muodostamassa Tanskan pääsarjassa kolmantena. White Hawksin alakerrassa luutivat suomalaiset Henri Auvinen ja Santeri Suistio.