Los Angeles Kings on isoissa vaikeuksissa. Kalifornialaisjoukkue vaihtoi jo aiemmin tällä kaudella valmentajaa, ja nyt seuran molemmat maalivahdit ovat loukkaantuneina.

Ykkösvahti Jonathan Quick on vielä pitkään sivussa polvileikkauksen jäljiltä. Nyt joukkueen kakkosvahti Jack Campbell loukkaantui ja on poissa peleistä neljästä kuuteen viikkoa.

Joukkue on nostanut AHL:stä kokeneen Petr Budaj’n ja nuoren Cal Petersenin. Kummastakaan tuskin on kannattelemaan heikosti pelaavaa Los Angelesia, ja joukkue tarvitsee kipeästi vahvistusta maalinsa suulle.

Vapaana olevista maalivahdeista kovatasoisin on ehdottomasti Kari Lehtonen, jonka ura Dallas Starsissa tuli viime kauden jälkeen tiensä päähän. Lehtonen tuskin saisi samanlaista palkkapussia kuin parhaina päivinään, mutta Kingsissä olisi ainakin tarjolla iso rooli ja näytönpaikka.

Lue myös: Suomalaislupaus valittiin juniorisarjansa viikon hyökkääjäksi – mätti armottomat tehot kahteen matsiin