Heti rytisti! NHL:n pahan pojan kakkua lievenettiin – palasi kaukaloon räväkästi (video)

© Kuva: Getty Images

NHL:n kovanaama Tom Wilson palasi jo viime yönä kaukaloon, kun hänen huimaa 20 ottelun kakkua lievennettiin peräti kuudella ottelussa. Joidenkin ihmisten keskuudessa NHL:n ehkä pahimmaksi sikailijaksi mielletyn Wilsonin paluupelissä Minnesota Wildia vastaan rytisi heti.

Nyt kanadalainen kuitenkin puhutti vähemmän negatiivisessa valossa. Hän nimittäin iski kauden avauspelissä avausmaalinsa röyhkeän nousun päätteeksi. Maalille rymistelystä jäähyn saaneen hyökkääjän tehotilastokin jäi komeasti kaksi pinnaa plussan puolelle.

Lisäksi Wilson sai viiden minuutin jäähyn hänen tapeltua Marcus Folignon kanssa.

Capitals voitti kamppailun numeroin 5-2. Wildin Mikko Koivu saalisti tappiossa tehot 1+1.